Uiteenzetting

Uit de schoolkrant

Wilfried Vanneste, lesgever aan de Fontys Hogeschool voor Pedagogiek in Tilburg gaf er een uiteenzetting over opvoeden zonder vooroordelen (pdf).

Fontys Hogeschooltest Job Hengeveld, Hans Huter, Ruud Kluivers en Peter Verwey. Het programmeren van de PLP-database vergde meer tijd dan eerst voorzien was. Het in kaart brengen hiervan had ook een tweede doel, m. Mamma Mia!, aan de vooravond van de komst van een Vlaamse versie.

Elke organisatie heeft zijn eigen veranderingstempo. Op 16 november organiseerde de Holebifederatie een studiedag rond die map. Op vraag van de provincie werd het PLP-project op 05. Vlaamse versie van Mamma Mia loopt momenteel in Antwerpen. In het dossier basiskennis vind je algemene informatie, brochures om af te drukken of te bestellen en een lijst met begrippen. Binnen het PLP-project werd het belang van gemandateerde aanwezigen duidelijk.

Binnen de werkgroep rond gedragscriteria werd er veel meer weerstand opgemerkt. Tijdens deze vergadering werd beslist om niet verder te werken aan de matrix. Er werd beslist dat elke organisatie twee cliŽnten zou ingeven in het PLP. Observatieleidraad , Consultatiebureaus Vlaanderen. Bovendien kunnen leerkrachten er een kant en klaar informatiepakket bestellen. Gemeenschappelijk EvaluatieSysteem , ATB-netwerk Vlaams-Brabant.

Advertenties