Opleidingen.

Uit de schoolkrant

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze opleidingen.

Secretaresse Opleidingtest Gemiddeld 6 uur per bijeenkomst, afhankelijk van uw vooropleiding en werkervaring. Meld je je direct aan voor alle zes of zeven modules? Dan ontvang je korting. Alle opleidingen kunnen worden afgesloten met een landelijk erkend diploma. Wij zijn er bijzonder trots op dat slechts weinig deelnemers van deze garantie gebruik hoeven te maken. SecretaresseblogEen weblog voor secretaresses en over het secretaressevak. Bovendien krijg je opbergmappen om je lesmateriaal overzichtelijk in op te bergen. De praktijkdagen zijn verplicht niet voor de basisopleidingen! en zijn inbegrepen bij het lesgeld. TikgeitAllerlei leuke en nuttige informatie verzameld door een ervaren secretaresse.

Bij een aantal MBO-opleidingen maken praktijkdagen onderdeel uit van de opleiding. Coaching bij persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen in organisaties. Om dit te bereiken is een gedegen en complete opleiding een absolute must. Je krijgt tips voor de aanpak van veel voorkomende problemen. Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist. Bedoeld voor het uitwisselen van kennis, tips en nieuwtjes.

Het volgen van een erkende opleiding hoeft niet duur te zijn. Zelfstandig op het secretariaat van een grote of kleine organisatie. Een goede secretaresse vertegenwoordigt haar bedrijf op positieve wijze naar buiten. Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze opleidingen.

In deze lessen wordt aandacht besteed aan de structuur van een organisatie. Een goed archief is een belangrijke basis om snel te kunnen werken. Om perfecte zakelijke brieven te kunnen schrijven dien je de regels rond stijl, spelling en grammatica tot in de puntjes te beheersen. Mensen leren begrijpen betekent dat u beter op hun gedrag kunt inspelen. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Met deze lessen leert u specifieke termen en woorden begrijpen en gebruiken. Beter omgaan met je baasDeze cursus helpt je om je leidinggevende beter te begrijpen. Sneller lezen; sneller schrijven voorziet je van methoden om adequaat met zakelijke teksten om te gaan en geeft bovendien veel tips voor de dagelijkse praktijk.

Met enige regelmaat toetsen de Inspectie van het Onderwijs en het Kwaliteitscentrum Examinering KCE de kwaliteit van het MBO-onderwijs en de MBO-examens. Bijvoorbeeld over het organiseren van het secretariaat, etiquette, onderhandelen, communicatie etc. Per jaar zijn er minstens vier momenten waarop u het theoretische examen kunt doen. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. Alle bijzonderheden vind je in het kostenoverzicht. Per examenronde kunt u zelf bepalen voor welke deelkwalificaties u examen wenst te doen. Hoe dat het beste kan, leert u op een prettige manier in deze lessen. Voor het behalen van het volledige diploma moet je bij dit examenvak minimaal 120 aanslagen per minuut halen.

Advertenties