Maatopleidingen

Uit de schoolkrant

Wij bieden u tevens maatopleidingen aan op maat van uw bedrijf.

Opleiding Visagietest In de eerste plaats is dat vooral erg voor de personen in kwestie, want je ziet soms echt trieste toestanden, maar ook het beroep waar ik zo van hou komt daarmee onnodig in een slecht daglicht te staan. Wimperpermanent , wimpers en wenkbrauwen verven, wimperverlenging, wimperextensions. De naald wordt nogal eens dieper ingebracht, in de hoop de behandeltijd in te korten en nabehandeling te minimaliseren. De kwaliteit van en vertrouwen in ons beroep wordt er alleen maar beter van. Er wordt gewerkt met de nieuwste digitaal aangestuurde permanent make-up apparatuur die precisie garandeert en die dankzij de naaldmodules voor eenmalig gebruik u zekerheid bieden betreffende hygiene en steriliteit. Bekijk foto's in detail, een mooie afwerking is belangrijk, permanente make up moet niet alleen op afstand mooi zijn.

Er zijn vandaag de dag tal van goede permanente make-up specialistes die mensen met een gelukkig gevoel hun zaak zien verlaten . Het is natuurlijk het beste dat een verkeerde permanent make-up behandeling u niet overkomt, want het is en blijft een vervelende procedure om het weer goed te maken. Het allerbelangrijkste is dat u zonder risico's wordt voorzien van een mooie permanent make-up pigmentatie waar u zich goed bij voelt. Ik geef u dan ook met een gerust hart een schriftelijke garantie die u wordt overhandigd bij de behandeling, hij garandeert zowel de afwerking, kleur als minimale houdbaarheid. Er valt vaak nog iets aan te doen, maar veel is afhankelijk van de techniek die werd toegepast.

Dit hangt af van verschillende factoren, hoe lang geleden werd het geplaatst, is de kleur sindsdien al verlicht, welke kleur werd gebruikt, waar staat het foutieve stukje, hoe diep werd er gewerkt, enz. Ik liet een permanente make-up aanbrengen en na genezing vind ik de kleur totaal niet mooi.

Advertenties