Onderwijs,

Uit de schoolkrant

Werk, Onderwijs, Vorming en de minister van Cultuur.

Werken Onderwijstest Werk, Onderwijs, Vorming en de minister van Cultuur. Hier vind je alle informatie over open dagen van lerarenopleidingen bij jou in de buurt. Maak een nieuwe wet medezeggenschap WMS voor het primair onderwijs adviseerde. Goed plan mits daar op de artikelen wel gereageerd kan worden net als hier. Het aantal meldingen van pesterijen in het voortgezet onderwijs neemt toe. Ik mis overigens nog een link of button links in de lijst.

Voor alle typen onderwijs geldt dat je vanuit diverse situaties leraar kunt worden. De echte toegevoegde waarde ligt in het ondersteunen van initiativeven om problemen op gelost te krijgen. Voor de leukste bijbaan bij jou in de buurt! Veel vacatures voor studenten. Voor de indeling van de categorieŽn kan inspiratie worden opgedaan uit de beleidsterreinen van de ministeries. De channels zijn prima, alleen nu nog niet meer dan een verzamelplaats van relevant nieuws. Om te bepalen welke informatie voor jou van toepassing is, vragen we je allereerst om aan te geven of je wel of geen lesbevoegdheid hebt.

Geen goed idee, we gaan toch niet aan verdeel en heers politiek doen, de kracht van deze weblog ligt in de actueel politieke items, we gaan toch niet de hokjes mentaliteit overnemen ???. De chat is enkel beschikbaar op werkdagen tussen 9 en 19 uur.

Advertenties