Studierichtingen,

Uit de schoolkrant

Welke scholen bieden die studierichtingen, opleidingen,.

Scholentest Zeven middelbare scholen uit het Oost-Vlaamse Deinze en Aalter nemen vanaf januari een unieke disciplinaire maatregel. Years evenly divisible by four are normally leap years, except for. Nu het proefproject succesvol loopt, kunnen ook andere scholen aan het project deelnemen. Hogeschool Gent beschikt over een eigen team van programmeurs die de leeromgeving verder ontwikkelen. Welke scholen bieden die studierichtingen, opleidingen,. Hogeschool Gent houdt terdege rekening met de ervaringen en wensen van de gebruikers.

Een groeiend aantal Franstaligen laten hun kinderen les volgen in Vlaamse scholen in de regio Kortrijk. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Het Pass is een plaats waar je jezelf vragen kan stellen, actief op ontdekking kunt gaan en kan experimenteren. Zin in een kijkje achter de schermen van de Munt? Ga naar rondleidingen.

Place as many blank cells before the 1st day of the month as necessary. Basisschool de Polyglot in Spiere-Helkijn is al jaren populair, maar ook in andere grensgemeenten duiken steeds meer Waalse en Noord-Franse kinderen op in de klassen. De opleidingen zijn praktijkgericht en worden gegeven in ultramoderne lokalen die uitgerust zijn met de nieuwste technologie. Dit betekent dat de gebruiker kan beschikken over de broncode, en zo in staat is wijzigingen aan te brengen in het programma. Ook hier zijn er allerminst problemen met de aanwezigheid van Franstaligen.

Advertenties