Vacaturelijsten

Uit de schoolkrant

Voor onderwijstaken behorend tot het vakgebied van deze faculteit die in een andere faculteit gedoceerd worden kan u de vacaturelijsten van de andere faculteiten raadplegen.

Leraar Vacaturetest Studiekeuze, spijt of niet?Misschien wist jij al van je twaalfde dat je leraar wilde worden. Dien uw kandidatuur uiterlijk 13 september in bij DaniŽl Samyn, DBO, H. Voor onderwijstaken behorend tot het vakgebied van deze faculteit die in een andere faculteit gedoceerd worden kan u de vacaturelijsten van de andere faculteiten raadplegen. Sint-Lieven maakt deel uit van de associatie met K. Leraar lager onderwijs in het 5e leerjaarInterim in het 5e leerjaar tot de kerstvakantie. Of misschien twijfelde je en bleek je studiekeuze een inschattingsfout.

Doordat de vervangingspool afgeschaft wordt, komt er budget vrij. KindertijdIs jouw zoon of dochter trots op wat je doet? Weten zij wat je de hele dag uitspookt op kantoor? We laten ze aan het woord. We updaten de gegevens in onze werfreserve ook regelmatig. Dynamisch en enthousiaste personen die zich met collega's willen inzetten voor kwalitatief onderwijs in Molenbeek. De kandidaat moet bereid zijn medewerking te verlenen aan de in-service training en nascholing van leraren fysica, alsook om beschikbaar te zijn voor leeropdrachten in de opleiding natuurkunde en in de dienstverlening.

Advertenties