Vooropleiding

Uit de schoolkrant

Voor deze cursus heb je geen speciale vooropleiding nodig.

Dtp Opleidingtest Ik beschik inmiddels wel al over een apple en bijbehorende grafische programmatuur. Op 22 november organiseren Enfocus en MediaCollege het seminar Enfocus update. Er wordt een opdracht gegeven en eronder staat dan dat degene die over een pc beschikken e. Mogelijk heb je wat aan de antwoorden die zij op haar vraag kreeg. In de basiscursus Powerpoint leert u gestructureerde presentaties te maken met graphics, kleur en animaties. Download Factory News, de nieuwsbrief van Competence Factory.

Ik ben niet zo in thuis in deze branche, maar het schijnt nu de goede tijd te zijn. Bovendien krijg je opbergmappen om je lesmateriaal overzichtelijk in op te bergen. Let op! Kies alleen voor deze optie als je al over de juiste versie van de software beschikt. En een portfolio waar alleen maar computerwerk in zit, gaat niet werken. Ik heb vroeger ditzelfde werk gedaan echter handmatig en niet op de pc. Ik heb het aanbod van Utrecht bekeken want dat ligt het dichtste bij Arnhem, en het sprak mij zeker aan. De cursus Desktop publishing is inclusief alle software.

Ik ben op dit forum terecht gekomen op aanraden van Hetty Dalsheim. Veel succes met je studie! Ik ben blij voor jou dat je een keuze hebt kunnen maken. In de online cursus Indesign leert u alle ins en outs van Indesign. Mijzelf expert noemen vind ik altijd een groot woord. Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal. Elk telefoonnummer en adres vind je terug in de Telefoongids. Ik heb de vraag van Groentje Wenda op het forum terug gevonden.

Advertenties