Vertalingen

Uit de schoolkrant

Vertalingen ook beedigd n-f; f-n, vertalingen d-f; e-f.

Vertalingen Duitstest Ons vertaalbureau Duits hanteert een overzichtelijk tarievensysteem waarmee u de prijs van uw vertaling Nederlands Duits kunt koppelen aan de door u gewenste levertermijn. Vertaal- en tolkdiensten in alle europese talen, tevens japans, chinees, indonesisch, arabisch en ivriet. Vertaalbureau voor met name van de Nederlandse taal naar de Duitse taal en van de Duitse taal naar de Nederlandse taal en alle activiteiten hieromtrent. Gebruik geen trema's of accenten, deze worden automatisch gevonden. Het vertalen, revideren en corrigeren van teksten en documenten in en uit de Duitse taal en het verlenen van tolkdiensten. Geen vertaling gevonden, gelieve een woord in te geven. Hier volgt een lijst van vertalers of vertaalbureaus die kunnen vertalen van en naar het Duits.

Frans, Duits, Portugees, Vlaams, Spaans, Italiaans en Russisch. Veel klanten hebben het gemak van direct-vertaling al ontdekt. Vertaalburo, het vertalen van technische en commerciŽle teksten van de Engelse taal en de Duitse taal naar de Nederlandse taal. Alle opdrachten worden strikt vertrouwelijk behandeld. Vertalen van teksten van het Duits naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Duits. Referenties op aanvraag, tarieven in overleg, offerte altijd mogelijk.

Vertalingen ook beedigd n-f; f-n, vertalingen d-f; e-f. Vertalen Nederlands-duits, duits-nederlands en engels-nederlands van de meest uiteenlopende teksten op technisch, medisch, economisch en juridisch gebied daarnaast correctiewerk van teksten en taaladvies.

Advertenties