Mogelijkheden.

Uit de schoolkrant

Vertaling van documenten op locatie behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Vertaling Nederlands Franstest Vertaling van documenten op locatie behoort eveneens tot de mogelijkheden. Biedt de mogelijkhied woorden van en naar 13 talen te vertalen en te trainen. Vertaal woorden van en naar verschillende talen, waaronder Afrikaans, Deens, Duits, Engels, Frans, Fries, Italiaans, Turks en Zweeds. De mondelinge lessen worden gegeven door docenten die stuk voor stuk ruime ervaring hebben in de vertaalpraktijk.

Een online vertaalwoordenboek Zweeds-Nederlands en Nederlands-Zweeds dat grammaticale informatie en woordverbuigingen kent. Schrijf je je vervolgens in dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je lesgeld. De kosten van een vertaling worden bepaald door het tarief per woord. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard ECTS. Een goede vertaling is vaak van groot commercieel of juridisch belang als u zaken doet met of in het buitenland.

De studiepunten geven een indicatie van de relatieve omvang per vak. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. Documenten in de taal van het land, of bijvoorbeeld in het Engels, verhogen de effectiviteit van de communicatie. In totaal worden 5 facultatieve en 3 verplichte mondelinge lesdagen georganiseerd.

Advertenties