Nederlands

Uit de schoolkrant

Vertaling van Kroatisch naar Nederlands of vice versa.

Nederlands Vertalertest Vertalen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Portugees, Spaans, Italiaans en Deens. Hij beroemt zich nergens op en daarom verkrijgt hij vertrouwen. Vertaling van Kroatisch naar Nederlands of vice versa. Blijf een zwaard wetten en het zal zijn scherpte weer verliezen.

Misschien ligt het ook wel aan mijn manier van filteren; ik lees eerst alle mail onder Postvak In, daarna activeer ik de filters en verdwijnt alle mails naar diverse Nederlands benoemde submappen. De code was wat stoffig, en er hingen wat kleine bugs in rond. Een online vertaalwoordenboek Zweeds-Nederlands en Nederlands-Zweeds dat grammaticale informatie en woordverbuigingen kent. Als je weet wanneer te stoppen, loop je geen gevaar.

Te stoppen wanneer het werk gedaan is, is de Weg van de Hemel. Deze drie zijn dus uiterlijkheden die niet voldoen. Ik heb de maker van de extensie deze vragen ook voorgelegd, maar die is nog een paar weken op vakantie. Het zachtste op aarde kan het hardste op aarde overwinnen.

Advertenties