Wetenschappen.

Uit de schoolkrant

Vergelijkende biologie voor de medische en biomedische wetenschappen.

Biologie Boekentest Vergelijkende biologie voor de medische en biomedische wetenschappen. Ook het uitsterven van de Neanderthaler komt aan bod. Ook de menselijke biologie komt aan bod in deze opleiding, maar niet als bijzonder aandachtspunt. Darwin beloofde zijn lezers een grootse visie op het leven. Leuven kan u een voorstel doen voor het aankopen van een boek. Marc Slootmaekers tekent voor de schitterende natuurfoto's.

Geert De Blust is de specialist in fauna en flora van heidegebieden. Naast de resultaten van APG, laten Spichiger et al. Een deel van de links danken we aan Jean-Pierre Tijsebaert. Je leert hoe planten en dieren functioneren, hoe ze hun omgeving gebruiken en samenleven in gemeenschappen.

Hij is verbonden aan het Instituut voor Natuurbehoud. Alle overige uitgaven worden bij herdruk aangepast. Voor mij ging in elk geval een grotendeels ongekende wereld open. Je krijgt inzicht in de complexe biochemische processen in de cel en hoe deze gestuurd worden door het genetisch materiaal. Grijze eekhoorn, eikelmuis en relmuis zou ik er uitgooien. Om een aankoopvoorstel te doen, surft u naar de homepage van de CBA.

Advertenties