Voortgezet

Uit de schoolkrant

Verenigt vier scholen voor voortgezet onderwijs op algemene grondslag.

Vmbo Scholen Zuid Hollandtest Verenigt vier scholen voor voortgezet onderwijs op algemene grondslag. Dit script zorgt voor een juiste weergave van het kruimel pad. In oogvliet, Spijkernisse, Rozenburg, Brielle en Hellevoetsluis met informatie over de scholen en de locaties. Met informatie, de locaties, nieuws en een schoolgids. Openbare school voor Gymnasium, Atheneum, Havo en VMBO.

Met informatie over de scholen, individuele leerwegen, nieuws en er is een agenda. Informatie over de school, het onderwijs en de activiteiten. Een stichting die schoolbesturen omvat van scholen in en rond Rotterdam. Met een fotoboek, mededelingen, en informatie over het leerlingenbestuur. Een katholieke scholengemeenschap in Alphen aan den Rijn met een nevenvestiging in Nieuwkoop met nieuws en informatie. Samen met een vriend reisde ze dit voorjaar af naar Spanje. Ontstaan door een fusie van vijf scholen in de wijk Escamp. Met algemene informatie, de schoolsoorten,een jaaragenda en een schoolkrant.

WellantcollegeAOC Groene Delta College, Leidschendam. Later vernoemd naar het voormalig hoofd Willem van Dijk. Met informatie over de school, een routebeschrijving, nieuws en een archief. Nieuws, een kalender en informatie over het onderwijs, de raden en organen. Met informatie over de school te Spijkenisse, maandbrief, een leerlingenraad en een webcam. Informatie over het Daltononderwijs, heeft als uitgangspunt dat het onderwijs een belangrijk onderdeel vormt van de totale opvoeding tot volwassenheid.

En het enige wat je hoeft te doen om daar kans op te maken, is aangeven welke prijs je graag zou willen winnen. Met de Edu-Zuil kunt u efficient communiceren met studenten. Met informatie over de school, on-line lesinformatie en een algemeen gedeelte. Informatie over de Mavo en Havo en de opleiding Makelaardij og. Over de historie en de identiteit van de school, de activiteiten en er is een gastenboek. Algemene informatie, nieuws, over de schoolstructuur en een forum.

Advertenties