Discussieforum

Uit de schoolkrant

Verder veel oefenexamens, tips en informatie, nieuws, een chatbox en discussieforum en informatie over Open Dagen.

Oefen Eindexamenstest Met oefenmateriaal, uittreksels, digitale schoolkranten, informatie over leerlingbeleiding en meer. Pak multiple choice-examens met veel vragen in drie rondes aan. Verder veel oefenexamens, tips en informatie, nieuws, een chatbox en discussieforum en informatie over Open Dagen. ExamenExamen afgelopen ? Bekijk snel de antwoorden op EXAMEN.

SchoolwebVoor informatie over middelbare scholen en de overstap van de middelbare school naar het studentenleven. Licentie te gebruiken op het netwerk van 1 lokatie. Als noodmaatregel tijdens het examen kan je de gedachten opschrijven, streep eronder en het papier omkeren.

Vul eerst de gemakkelijke vragen in en sla de moeilijke vragen over. De Digitale SchoolAllerlei informatie over vakken die op de middelbare school worden gegeven. Probeer het gepieker niet krampachtig weg te drukken, maar verschuif deze gedachten naar later. De download locatie, plus licentie sleutel worden per post toegestuurd. Al veel eerder is in vele toetsen gebleken hoe je er voor staat.

Advertenties