Fotografie.

Uit de schoolkrant

Vaak kennen ze mij via dit blog en zijn het vragen over fotografie.

Fotografie Cursustest Dit is het eigenlijke praktische gedeelte dat we voor ogen hadden toen we beslisten deze cursus te maken. Wij worden automatisch op de hoogte gebracht van deze fout. Hier worden de verschillende basistechnieken van de fotografie beschreven.

Ook jij kan er deelnemen aan diverse activiteiten zoals fotografie, toneel, surfen op het net, muziek maken, sport,. Ervaring is inderdaad nog altijd de beste school maar ook een tijdsintensieve. Zelf zou ik erg geinteresseerd zijn in digitale fotografie, nog niet zozeer in digitale beeldbewerking. Rond het Kortrijkse wil een jeugdhuis een ernstig gesprek met het gemeentebestuur.

De bedoeling is om uit de cursus de meerwaarde van excel voor inkopers te halen. Aangezien het in Antwerpen is en ik van omgeving Vlaams-Brabant moet komen, na het werk dan nog, zou ik toch kiezenvoor max 2 avonden per week en dan ook echt avond, dus niet starten om 18u ;. Vaak kennen ze mij via dit blog en zijn het vragen over fotografie. Hoewel ik het lestempo veel te traag vond heb ik er wel het één en ander opgestoken. Vele cursussen zijn op het absolute beginnersniveau en niet voor gevorderden. Daar staat in hoe je moet selecteren en dan het gedeelte gewoon naar de andere foto schuiven.

Advertenties