Praktijkopdrachten

Uit de schoolkrant

Tijdens je opleiding voer je een aantal praktijkopdrachten uit.

Opleiding Dierenarts Assistenttest Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor een aantal certificaten, is dat je moet kunnen aantonen dat je deze praktijkopdrachten met een voldoende resultaat hebt afgerond. We hebben een overzicht gemaakt van populaire opleidingen en cursussen. Je hebt dus meteen alles in huis om van je studie een succes te maken.

Tijdens je opleiding voer je een aantal praktijkopdrachten uit. Vul daarom altijd ook de betaalwijze in op de Onderwijskaart. Je bepaalt zelf of je per deelkwalificatie of combinatie van deelkwalificaties examen doet. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Na beoordeling van de bescheiden stelt deze commissie vast of je al dan niet voor een vrijstelling in aanmerking komt. Wel adviseren we je om een verklarend medisch zakwoordenboekje te kopen.

Als het lesgeld niet volledig kan worden verrekend, moet je het verschil zelf betalen. De neergeschreven mening blijft voor rekening van de auteur. De praktijkdagen vinden plaats in Leiderdorp en Lelystad. Iedereen kan deelnemen aan ons gastenboek op voorwaarde dat hij de gangbare regels volgt. Aan het bijwonen van de praktijkdagen zijn geen extra kosten verbonden. Ook de taalfouten blijven voor rekening van de auteur.

Advertenties