Beroepsopleiding.

Uit de schoolkrant

Tijdens de master Theologie volg je een universitaire beroepsopleiding.

Theologie Hbotest De bachelor Theologie en de bachelor Religie en Cultuur zijn all round programma's waarin je kennismaakt met de verschillende vakken die samen de theologiestudie vormen. Die persoonlijke groei is voor mij enorm belangrijk. Een academisch gevormd theoloog bedrijft kritisch en methodisch vanuit de oorspronkelijke bronnen theologie. De opleiding verdiept zich in de eeuwige vragen met betrekking tot zin en onzin, goed en kwaad, recht en onrecht, en leven en dood.

Kortom, theologie is een multidisciplinaire wetenschap die zich bezighoudt met levensvragen. De studieduur van de opleiding is moeilijk aan te geven, omdat de studieduur per persoon verschilt, afhankelijk van de genoten vooropleiding. Tijdens de master Theologie volg je een universitaire beroepsopleiding. Hierdoor kan een student kritisch met bijbelvertalingen omgaan. Hbo-bachelor op gebied van van gezondheidszorg, verpleegkunde, welzijn, sociale wetenschappen, psychologie e.

Lees het interview met Marijke van Selm, student Theologie. Betrokkenheid is daarom een belangrijke eigenschap voor wie theologie wil gaan studeren. Met een bachelordiploma Theologie met klassieke talen mag je beginnen met de master Theologie.

Advertenties