Maatschappelijke

Uit de schoolkrant

Scholen dienen ouders en maatschappelijke instellingen vroeg te betrekken bij een toename van absentie op school.

Party Schooltest De naam Franse School refereert aan het feit dat er vroeger Franse les werd gegeven. Dank aan allen die het symposium hebben gemaakt tot de inspirerende samenkomst op het kruispunt van. Het historisch karakter vind je vandaag de dag nog terug in de originele oude schoolborden, die overigens nog steeds in gebruik zijn. De zaal kan in overleg volledig naar uw wensen worden ingericht.

De Franse School is de unieke locatie voor het vieren van uw bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest en noem maar op. De knusse bar met daar aan vast twee zalen die elk een ruimte hebben voor ongeveer 30-40 personen. Uitspraak 46Aanpak van voortijdig schoolverlaters moet grote prioriteit krijgen van de lokale overheid. Wat me als sinoloog intrigeerde in de recensie was de informatie die werd gegeven in het bijgaande katerntje over de persoon van Confucius en over de tekst van de Tao tse ching sic! schrijffout voor Tao-te ching ook wel Daodejing.

Uitspraak 45Scholen dienen voortijdige schoolverlaters te allen tijde te melden bij de woongemeente van de schoolverlater. Deze kelders worden onder andere gebruikt als wijnkelder en is een zeer geschikte ruimte voor het geven van een middeleeuws feest of een wijnproeverij. Scholen dienen ouders en maatschappelijke instellingen vroeg te betrekken bij een toename van absentie op school. De naastgelegen Componistenkamer is een ruimte voor vergaderingen tot 20 personen. Deze zaal biedt vele mogelijkheden voor het vertonen van levende muziek.

Advertenties