Maatschappij

Uit de schoolkrant

Samen bouwen we aan de sport en de maatschappij van morgen.

Sport Opleidingtest Ook zo'n echte wintersportfanaat? En vol bewondering voor die coole snowboarders die de gewaagdste sprongen en draaien uitvoeren? Probeer het zelf dan ook eens. Wilt u ook graag eens jammen op zo een elektrische gitaar? Bij ons heeft u geen 2 jaar notenleer nodig om van slag te gaan. De wintersport oefent op velen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit. Leuven personeel ook van spin-off bedrijven en UZ en hun gezinsleden. Je studeert af als bachelor in de orthopedie met als specialisatie schoentechnologie voor sport en revalidatie.

Sport is bovendien emotie, euforie, ontlading, passie. Cytologie een navorming cervixcytologie voor gevorderden. Samen bouwen we aan de sport en de maatschappij van morgen. Deze drie deelgebieden komen gedurende de studie uitgebreid aan bod. Wij leiden je op om schoeisel te ontwerpen en te maken aangepast aan ziekte, handicaps, sport, werk en vrije tijd.

Sport is ook vormend, maakt trots en zorgt voor erkenning. Ben je als kind ook zo gefascineerd door het leven op een boerderij? En ben je daarnaast ook graag creatief bezig? Dan kunnen we voor jou het leukste verjaardagsfeest samen met je vriendjes en vriendinnetjes organiseren. Na een boeiende inleiding krijgt u het hebbeding zelf in handen.

Advertenties