Middelgrote

Uit de schoolkrant

Sales managers werken in kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Hbo Salestest Sales managers werken in kleine, middelgrote en grote bedrijven. Er zijn verschillende manieren om vacatures voor dit beroep te vinden. In 4 maanden kennis op HBO-niveau! De cursus E-Business is voor iedereen die een baan ambieert of baan heeft die te maken heeft met e-business op adviserend, beslissend of uitvoerend niveau. Zij weten voor welke argumenten je klanten gevoelig zijn. Denk bijvoorbeeld aan leidinggevende functies als salesmanager, regiomanager of commercieel directeur. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Hoe meer ervaring je krijgt, hoe meer je kunt doorgroeien in sales. Heb je het examen met succes afgelegd, dan ontvang je een HBO-certificaat.

Het middle management neemt een belangrijke plaats in binnen een bedrijf. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden. Je onderhoudt bestaande klantrelaties en knoopt nieuwe aan. Daarom doe je ook daar ervaring mee op, zowel schriftelijk als mondeling. Meer weten? Kijk in de linkerbalk onder aanverwante informatie. De laatste fase van je studie sluit je af met een afstudeeropdracht.

Voor de module Communicatie en maatschappelijke vorming stuur je een eigen videopresentatie in. De cursus is bij uitstek geschikt voor iedereen die e-business w meer. Niet alleen heb je een gedegen kennis van de markt, je bent ook verantwoordelijk voor goede relaties met de klanten. Vrijstellingen worden alleen verleend voor gehele modules en dus niet voor onderdelen daarvan. Hier komen je theoretische kennis en je praktijkervaring samen. Haal in 10 maanden het erkende NEMAS-diploma Middle management! In de cursus Middle management staat het ontwikkelen van een gefundeerde beleidsvisie centraal. Een goede kennis van de Engelse taal is dan wel zo handig. Je kunt je goed inleven in de behoeften en wensen van je klanten.

Na het afronden van deze opleiding heb je een beter beeld van het bouwproces en kun je no meer. Steeds meer bedrijven begeven zich op de internationale markt.

Advertenties