Druktekalenders.

Uit de schoolkrant

Overzicht verkeersdrukte buitenlandMet de auto naar het buitenland en benieuwd wat de drukke dagen en piekuren op de wegen zijn. Raadpleeg de druktekalenders.

Buitenlandtest Overzicht verkeersdrukte buitenlandMet de auto naar het buitenland en benieuwd wat de drukke dagen en piekuren op de wegen zijn? Raadpleeg de druktekalenders. De Libanese ministers van de pro-Syrische bewegingen Hezbollah en Amal zijn afgetreden. Duizenden Palestijnen zijn zaterdag in de stad Ramallah op de Westelijke Jordaanoever. Iran zal tot maart 2007 nog eens 3000 centrifuges bouwen die gebruikt zullen worden voor de. De Democratische partij in de Verenigde Staten wil dat over vier tot zes maanden een begin wordt. Al Qaida heeft 12 duizend strijders tot haar beschikking in Irak.

Vier Britse militairen zijn zondag gedood door een aanslag in de Zuid-Iraakse stad Basra. Een zelfmoordaanslag in de Iraakse hoofdstad Bagdad heeft zondag veel levens geŽist. De Libanese premier Fouad Siniora accepteert hun ontslag vooralsnog niet. Duizenden inwoners van een dorp in de zuidoostelijke Chinese provincie Guangdong zijn deze week slaags geraakt met de oproerpolitie. Een dierenverzorgster is zaterdag doodgebeten door een luipaard in de dierentuin van het Duitse.

Alles over de Nederlandse missie, de gevaren en de politieke besluitvorming. Abonnees kijken voor een volledig overzicht in het digitaal krantenarchief. De Verenigde Staten hebben zaterdag hun vetorecht in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties. De pro-Syrische bewegingen Hezbollah en Amal zijn uit de Libanese regering gestapt. De Amerikaanse minister van Defensie en een van de prominentste architecten van de oorlog tegen.

Advertenties