Schrijven

Uit de schoolkrant

Op het bord schrijven we allerlei woorden die te maken hebben met pasen.

Opstel Makentest Op het bord schrijven we allerlei woorden die te maken hebben met pasen. Jammer dat ik nog niet zo oud ben, anders kon ik erover meepraten. Een Spaanse wandelaar besloot om indruk te maken bij zijn mede wandelaars en waagde langs een gevaarlijke route onder een waterval liep. De zwart-witte illustraties van Barbara de Wolf zijn levendig en mooi. De boterhammen zijn op en de kinderen moeten hun schoolwerk gaan maken.

Maar ik denk dat je nu net zo goed de bitterheid van het bestaan mee kunt maken. Voor aan de hond zit de kop omdat daar ook de bek is. Hiervoor is Netscape of Internet Explorer versie 2. Als je 16 jaar bent en je wilt het huis uit dan moet je dat maar proberen te doen, en als het je niet lukt dan moet je thuis blijven zitten. Het is een mooie wandel route dat dwars door een groen paradijs loopt . God was tevreden met wat Hij had gedaan, en kuste teder de wereld.

Toen ik jong was leek politiek allemaal wat makkelijker. Tenslotte proberen we samen zoveel mogelijk homoniemen te bedenken. Nu Piet's geweten weer vrij was, lukte zijn werk heel goed en hij kreeg er weer de hoogste punten voor.

Advertenties