Zinspatronen

Uit de schoolkrant

Nederlandse zinspatronen ook in het Duits terugvinden, aanvullen .

Duits Sprekentest In de derde graad kan men dat vooraf nooit zeker zeggen. Diegene die kagen moeten maar iets meer betalen, zodat ze een vijf-sterren kunnen nemen. Voor acht dagen was het eten redelijk; ontbijt was goed alleen was de lunch bijna gelijk aan het avondeten.

Het eten was redelijk goed min puntje vind ik wel dat de keuze in dit kleinere hotel wat minder was maar wat er lag was goed te eten. In elk geval moet worden beslist wat de gevolgen zijn. De eerste keer met uw organisatie, was op verschillende punten een tegenvaller. De meeste mensen wonen en werken in grote of kleine steden. Erg schoon vooral de kamers en het zwembad alles glom tegen je op je zag er dan ook dagelijks dat alles werd gereinigd. En voor de taal kan ik je sterk aanraden van je tussen de spanjaarden te mengen, niet tussen Belgen of Hollanders want die brngen je niks bij.

Hoe zit dat met diplomas daar, en hoe is die gezondheids en sport sector daar. Ligging is goed, vrij centraal winkels in nabijheid, centrum Side goed per bus of taxi bereikbaar. Schoon, personeel is vriendelijk, het eten is prma en veel variatie. Voor het betaalde geld kan je een week in de zomervakantie prima ontspannen en relaxen in dit complex. Eten in buffet vorm is goed, afwisselend maar niet culinair te noemen. Bij koud weer en regen,geen voldoende plaatsen boven.

Advertenties