Geschiedenis

Uit de schoolkrant

Nederlandse geschiedenis bestond uit een handboek doorwerken en tentamens.

Hbo Geschiedenistest Naar ik heb begrepen ga je je meer op de geschiedenis richten in het tweede jaar, in het eerste krijg je de basisvaardigheden. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Als je van Geschiedenis houdt is de opleiding niet pittig, ik heb wel problemen gehad met een project waar de helft van de studenten ging stoppen en daarom hun werk niet deden. De onderdelen van een kerk, een stuk of vijftig heiligen, belangrijke personen, etc.

Nederlandse geschiedenis bestond uit een handboek doorwerken en tentamens. De omvang van d estage is afhankelijk van uw opgedane ervaring in het onderwijs. Qua geschiedenis had ik in het eerste jaar colleges Romeinse geschiedenis, Nederlandse geschiedenis, kerkgeschiedenis en de industrialisatie.

Naast colleges geschiedenis kreeg ik ook colleges psychologie, presenteren, vergaderen, ict en ik liep een korte stage. Degenen die geen ervaring hebben in het onderwijs beginnen met een snuffelstage. Mijn probleem is dat ik vooral geschiedenis wil doen, omdat dat me enorm interesseert, maar dat enkel deze opleiding bereikbaar is met mijn huidige niveau. Mijn groep had overigens Grote Kerkstraat 212, het huis waar Mata Hari is opgegroeid.

Advertenties