Natuurlijk

Uit de schoolkrant

Natuurlijk komt er af en toe is iets nieuws bij ma das dan omdak da mooi vind en niet omdat er een nieuw schooljaar begint.

School Uniformstest Vermooten is trouwens , meer moet daarover niet gezegd worden. Ik dacht dat een vis-medaillon trouwens een herkenningsteken was voor sommige van de eerste groepen christenen. Da maakt mijn enigste aankoop die nog moet komen een dik pak cursuspapier gelijnd, geruit, grote en kleine ruit. Verdoemenis en hel! Waarom?! Hoe durf je haar naam te vernoemen. Maar hey, zelfs mode-analisten kunnen er ferm naast zitten. Hij zou nooit verdronken zijn, vermits Hij op het water lopen kon.

Mijn mappen zijn allemaal recuperatie van papa zijn werk of plop-mappen van mijn kleine zusje die daar ondertussen al lang is uitgegroeid. Het zou in ieder geval wat sympathieker en positiever overkomen. Toen stond ik op en wandelde verder, dacht verder, zonder tussenpozen, aan jou. Zeker in een maatschappij die secularisatie promoot, vind ik het knap dat er mensen zijn die voor hun geloofsovertuiging durven opkomen.

David Davis, prominent lid van het Britse parlement voor de Conservatieve partij, heeft Britse moslimleiders in opmerkelijk harde woorden gewaarschuwd dat zij aansturen op 'vrijwillige apartheid'. Zoals ik veel vragen heb bij het uiterlijke vertoon rond hoofddoekjes bij moslima's, zo stel ik identiek dezelfde vragen bij tekenen van uiterlijk vertoon bij christenen of bij gelovigen van welke overtuiging dan ook. Na zes weken verlof was het beeld harer wanstaltige bottinnen net tot een aangename diepte in mijn geheugen afgezakt.

Advertenties