Misschien

Uit de schoolkrant

Misschien is het zinvol iets te zeggen over de Franse taal in Marokko.

Frans Basisonderwijstest Als ik me niet vergis hebben ze bij de Alliance Française in Den Haag eravring met Frans op de basisschool français précoce. De middenbouw heeft al een eerste techniekmiddag gehad eind november. Met deze speelse, Franse taalcursus weet je je binnen 8 weken te redden in het Frans. Je zou eens kunnen proberen daar iemand te bereiken. Is het zuiver Frans Frans, of een dialect? Maar misschien hoeft dat niet en weet de sectie Frans dat wel.

Misschien is het zinvol iets te zeggen over de Franse taal in Marokko. Verder is de school bezig met een project techniek. Graag wil ik van je weten of je iets gevonden hebt wat betreft Frans voor de basisschool. De taallessen kunnen worden gegeven door niet-leraren, bijvoorbeeld mensen uit Frankrijk of Duitsland, als ze worden begeleid door de groepsleerkracht. Ik heb per ongeluk mijn gebruikersnaam niet goed ingevuld. Sollicitatiebrief pedagogisch medewerker in het ziekenhuis.

Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Online overhoorprogramma RekenTaal oefeningen Vertaalwoord. De openingszin kan je wel gebruiken voor een open sollicitatie. Pinksteren Podcasting Poeriem Portfolio Prentenboek online Presentaties PowerPoint, etc. Ik hoop dat u na het lezen van deze brief een duidelijk beeld heeft gekregen van mijn interesse en motivatie voor het onderwijs, en dat u mij om die reden uitnodigt voor een verdere wederzijdse kennismaking.

Advertenties