School,

Uit de schoolkrant

Maar op school, durfen ze hun bek niet eens open te doen.

3d Driving Schooltest Hij vertelt je het een en ander over zichzelf, over een school en over een mysterieus spel. Ohja@Anthony, volgens mij bedoel je het niet allemaal zo verkeerd, maar je kan écht niet schrijven. Maar op school, durfen ze hun bek niet eens open te doen.

Wat dacht u van 3D-graphics uit het jaar 1990, avatars die eruit zien alsof ze dood geboren werden en een uitgeholde verhaallijn over draken en elfjes die zo. Dit artikel maakt grappen over een 14jarig gozertje die een paar dagen geleden zelfmoord heeft gepleegd. Je kunt kritiek geven, maar leuk zou zijn als er een paar van jullie enkele weerwoorden ook motiveren. En vooral het trieste is dat iedereen maar een beetje zit te zeiken dat het een hoax is, was het maar zo, want het is het niet. Nee, ik heb de respetabele leeftijd van 19 al bereikt.

Is niet leuk voor diegene met kanker, maar het blijft een fictieve grap. Oh wat makkelijk zeg, te oordelen over een jongetje uit Bunnik. Hoe een spel er uit ziet, maakt uiteindelijk niets uit voor de gameplay. Binnenkort de vogelgriep en dan maakt 1 meer of minder ook niet uit. Natuurlijk kan het voor ouders hard aankomen, maar dat kan ook als Theo Maassen het doet op tv.

Advertenties