Kinderen

Uit de schoolkrant

Maar andere kinderen kunnen ook weleens anders zijn.

Basisschool Kinderentest Binnen zes weken na het besluit heeft u als ouders de mogelijkheid een bezwaarschrift in te dienen bij de school. Dit zijn wat voorbeelden, ik denk dat als je er voor gaat zitten, dat er meerdere vragen voor komen, en die neem je mee met een aanmelding of bij een nieuwe klas. Jaap is met elk schoolreisje weggeweest, en ik ook. We mochten altijd wat vragen aan de leerkrachten, ook wilden ze graag op de hoogte gehouden worden. Meestal komt er wel een idee uit, waar jij dan van denkt, ja zo kan het ook.

Het kan ook zijn dat er geen ongeluk voorafgaat aan de opname van de leerling. De school wilt namelijk niet altijd de verantwoording dragen van de medische handelingen. De school vervult immers een belangrijke rol in de opvoeding en ontwikkeling van je kind. Na de invoering van de wet is de ziekenhuisschool verdwenen. Jaap mag op school eten en drinken en bij noodgevallen mag hij ook bellen met zijn mobiel, dit mag ook tijdens de lessen. We hadden een goed gevoel ervan over gehouden, regelmatig werd er gevraagd hoe het met Jaap ging.

Naast haar drukke schoolwerk doet ze zeer actief aan volleybal. Maar in grote lijnen van deze tekst komt in de praktijk ook voor. Ze was al bezig om een brief samen te stellen, deze werd dan gerouleerd onder de leerkrachten die Jaap heeft. In het folder staat nuttige tips voor leerkrachten, creche en voor oppasouders.

Advertenties