Overzethoesjes.

Uit de schoolkrant

Leerkrachten proberen dit op te lossen met stickers of overzethoesjes.

Leerkrachttest Leerkrachten proberen dit op te lossen met stickers of overzethoesjes. Teken de schatkist met het sjabloon op de achterkant van het goudkarton. Als je het graag doet, is leerkracht het mooiste beroep. Voor de Netwijs Opleiding op locatie gelden andere tarieven. Vul de schatkist met je waardevolle spullen uit elk tijdvak en natuurlijk het Romeinse muntje. Vul je schatkist met je waardevolle spullen uit elk tijdvak en natuurlijk het Romeinse muntje. Het zou mooi zijn wanneer de leerling de folder ook digitaal kan aanvoeren. Van een leeg doosje waspoeder of een schoenendoos kan je een hele leuke schatkist maken.

Respect voor elkaar als team vindt Van Hattum dan ook een belangrijke voorwaarde voor succes van pestprogramma's op school. Knip voor alle kanten van de doos het papier op maat en plak het op de doos. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Maak vouwlijnen door met een punt van borduurnaald of schaar langs een liniaal over de lijnen te trekken. Plak de deksel van de schoenendoos aan een van de lange zijden vast zodat de schatkist een deksel krijgt. Rol het deksel om een stift zodat het een beetje rond komt te staan. As je schatkist klaar is kan je alle voorwerpen uit de verschillende tijdvakken van Speurtocht hierin verzamelen. Meer dan 650 basisscholen werken al met het NetwijsPakket.

De leerlingen moesten dezelfde situaties beoordelen, en moesten daarnaast van zichzelf aangeven of ze zichzelf een pester, een slachtoffer of een buitenstaander van pestsituaties vinden. Als je het niet graag doet, dan kunnen salaris noch vakantieregeling de pil vergulden. Het blijft bij wat praten met leerlingen, en sommige leraren schakelen de ouders in. Van Hattum kwam er achter dat leraren het pesten weliswaar een kwalijke zaak vinden, maar dat ze er eigenlijk niet zoveel tegen doen. Teken met de zwarte stift het smeedwerk aan de buitenkant zoals op het plaatje.

Advertenties