Onderhoudbaarheid

Uit de schoolkrant

Je documenteert de geschreven software om de onderhoudbaarheid te verzekeren.

Salaris Softwaretest Een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen vormen de basis. Je bent een team-player, stipt, communicatief en nauwkeurig in je werk. Je past de modernste software techieken toe om tot een optimaal rendement en hergebruik van de code te komen. Je kan zelfstandig trainingen voorbereiden, opmaken en geven m. Je hebt een diploma van bachelor in informatica of gelijkwaardig door ervaring en je hebt een uitgesproken passie voor informatica en software in het bijzonder.

Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en software in het bijzonder. Bij voorkeur heb je 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Opstellen van het projektplan in samenspraak met de Software Development Manager. Steeds nieuwe innovatieve projecten bieden variatie en mogelijkheden tot verdere ontplooiing ; je kan rekenen op continue opleiding. Je hebt een diploma van master in informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je slaagt erin om een kwalitatief resultaat af te leveren binnen de vooropgestelde tijd.

Je gebruikt jouw creativiteit en overlegt regelmatig met de projectleider en de technnische staf van de klant. Je komt terecht in een bedrijfscultuur die draait rond openheid, kennisverruiming en innovatie; er is een losse werksfeer met toffe collega's. Je hebt tevens voldoende kennis van Object Oriented development technieken en coding patterns.

Advertenties