Uitgenodigd

Uit de schoolkrant

Jan de ook uitgenodigd als gastleraar aan de Jamatoku yogaschool in Takazaki (Japan).

Internationale Schooltest Jan de ook uitgenodigd als gastleraar aan de Jamatoku yogaschool in Takazaki Japan. Alles wat georganiseerd wordt voor de jonge kinderen, nl. Het leek me wel interessant om eens een hele dag les te volgen in het Engels, vooral omdat ik na het zesde misschien een internationale richting wil gaan studeren, volledig in het Engels. Gelukkig waren ze bij wiskunde met iets bezig wat ik vorig jaar al had, het was best interessant om het op een andere manier nog eens uitgelegd te krijgen. Na 90 minuten was het lesuur eindelijk om, je zou het haast niet door hebben want er is hier geen bel, die een hels lawaai maakt als het volgende lesuur begint. Tegelijk is hun opleiding echter ook specialistisch.

Nadat we waren omgekleed, kregen we ongeveer drie kwartier de tijd om middag te eten. Europese talen bevorderen, ook van de minder verspreide talen. We moesten ongeveer een uur in een legerbus zitten. In de meeste gemeenten wordt een thuis-wachtdienst voor zieke kinderen georganiseerd. In het middelbaar onderwijs wordt hij nu ook uitgenodigd als gastleraar. Voor de onthaaldiensten in Vlaams-Brabant, Hallepoort 27, 1000 Brussel, tel.

De laatste twee uren hadden we dan nog wiskunde en Duits. Daar valt niet veel over te vertellen, het is bijna hetzelfde als hier. De adviezen worden binnen de vier maanden na het indienen van de aanvraag uitgebracht. De leraar vroeg aan Marina of ze me even wou voorstellen. Het eerste lesuur begon om negen uur, we hadden Frans.

Advertenties