Interactieve

Uit de schoolkrant

Interactieve methode om in eigen tempo de Duitse taal te leren.

Zakelijk Duitstest Taaltrainingen Duits die in Amsterdam of in-company in heel Nederland worden gegeven, individueel of als groepstraining. Individuele lessen of in kleine groepen, op elk niveau; redigeren van Franse tekst; Frans taaladvies; vertalingen Frans-Nederlands en omgekeerd. Taalcursussen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. Cursussen mondelinge en schriftelijke communicatie. Voor individuele en intensieve taaltrainingen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Zakelijke taaltrainingen op maat in meer dan 25 talen. Cursussen Frans voor het bedrijfsleven in Amersfoort. Interactieve methode om in eigen tempo de Duitse taal te leren. Taalcursussen Russisch in Amsterdam en in de rest van Nederland.

Universitätsbibliothek der Freien Universität Berlinistik DuitsVeel informatie over Duitstalige literatuur. Ook foutloos Nederlands en Nederlands voor buitenlanders. Verzorgt een training die is gericht op het ordenen van de gedachten vóór het schrijven. Kleinschalig maar past de recentste audiovisuele technieken toe.

Advertenties