Basisonderwijs.

Uit de schoolkrant

Informatie over het aanbod van de Citogroep in het basisonderwijs.

Onderwijs Basisscholentest Leerlingen in het basisonderwijs kunnen zich hier op diverse onderwerpen oriŽnteren en zelf hun werkstukken plaatsen. Jeugdjournaal Kennisnet Kinderlinks Zo zit dat Netwijs. Hulp bij het kiezen en vinden van goed voortgezet onderwijs. Online adviezen voor school en ouders, over bijvoorbeeld schoolkeuze, dyslexie, leren rekenen, problemen in de groep, orthopedagogie en differentiatie. Stimuleert nationale en internationale samenwerking tussen basisscholen. Gezicht op het Paardenveld te Utrecht uit het noordwesten, met het schavot met de galg en de Peerdeveltse molen.

In de gemeente Leek kan op vele niveaus onderwijs worden genoten. Utrechtse schoolkinderen krijgen jaarlijks via school in de zomervakantie de vakantiepas. Portal over het basisonderwijs van de Stichting Kennisnet met aparte secties voor leerlingen, ouders en onderwijzers. Met voorbeelden van lessen en didactische en pedagogische tips. Voor muziekonderwijs kunt u terecht bij de Muziekschool Westerkwartier, tel. Leerkrachten vinden hier lessuggesties en koppelingen met de methodes.

Informatie over het aanbod van de Citogroep in het basisonderwijs. Een gezamenlijke uitgave van Uitgeverij Zwijsen en KRO. Platform voor dialoog tussen ouders, onderwijzers en scholen over de verbetering van onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen. Met de Edu-Zuil kunt u efficient communiceren met studenten. Online tijdschrift voor leerkrachten in het basisonderwijs.

Advertenties