Samengesteld.

Uit de schoolkrant

In plaats daarvan hebben wij 20 oefenexamens samengesteld.

Vaarbewijs Examenstest Nu Vaarbewijs I VBI in de pocket is komt er een gevoel om Vaarbewijs Aanvullend VBA . Vragen op het officiele examen kunnen hier van afwijken. De cursus Vaarbewijs I ligt alweer ruim een maand achter. Een betrouwbare test om te zien of u zich al voor het examen kunt opgeven. Nu ook de mogelijkheid om een vaarbewijs cursus thuis te volgen.

In plaats daarvan hebben wij 20 oefenexamens samengesteld. Dit examen bestaat uit 25 overwegend meerkeuzevragen. Heeft u behoefte aan meer begeleiding en een persoonlijk antwoord op uw vragen, dan bestaan er in heel het land nautische opleidingen voor ondermeer het Vaarbewijs. Ook privélessen theorie en praktische cursus varen en manoeuvreren. Deze examens benaderen het echte examen zo goed als mogelijk. Bij ons leert u aan de hand van ons basis lesprogramma, omgaan met een kajuitzeiljacht. Eerder deze maand startte ik met de cursus Vaarbewijs I.

Voor een paar euro kunt u hier een volledig vaarbewijs-examen afleggen. Het examen begint om 13 30 uur en duurt 60 minuten. Wanneer heb ik een vaarbewijs nodig? Welke soorten vaarbewijzen . Deze opleidingen zijn te volgen op vele plaatsen in Nederland. Er zijn meerdere soorten examens voor de diverse vaarbewijzen. Het examen VB2 bestaat uit deel 1 VB1 en het aanvullende deel VBA. Markermeer en IJmeer, de Waddenzee, de Eems en de Dollard.

Momenteel kan dit op locaties in Hoofddorp, Nieuwegein en Dordrecht. Markermeer, IJsselmeer, Waddenzee en Zeeuwse wateren. We geven les aan kleine groepen in blokken van 3 uur. Behalve vaarscholen hebben al diverse grote watersportwinkels volgens Kesting interesse getoond in het spel, dat begin september op de markt komt. Kandidaten moeten na afloop ook het vragenblad inleveren.

Advertenties