Leesonderwijs

Uit de schoolkrant

In groep 3a wordt leesonderwijs gegeven rond een thema.

Thematisch Onderwijstest Projecten ook in het 2e en 3e jaar is te vinden op de Homepage Thematische Projecten. Deze worden door de student, de docent, de medestudenten en als het een stage betreft door de begeleider en de collega's ingevuld. In groep 3a wordt leesonderwijs gegeven rond een thema. De docenten kunnen worden beschouwd als opdrachtgevers t. Het symposium levert een agenda voor het Platform HBO.

Geniet nog even van het voeren van bejaarde mensen, het organiseren van een volleybaltoernooi, of het schrijven voor de schoolkrant. Hierbij zijn ook een aantal instructeurs van het betreffende vak aanwezig. Ieder projectteam van 8 studenten krijgt een vaste werkplek. Ieder projectteam van 6 8 studenten krijgt een vaste werkplek. Het lesmateriaal voor het computerpracticum is digitaal.

Dit houdt in, dat een docent een college geeft om de leerstof over te dragen. Publicaties kunt u bestellen via de Producten Catalogus. Die vraag is al heel wat keren, tamelijk argwanend, gesteld. Als gevolg daarvan houdt de student zich bij de wiskunde o. Toetsing vindt doorgaans plaats in de vorm van een schriftelijk tentamen. De thema's waar voor gekozen is zijn Transport en Energie.

Advertenties