Woordenlijst

Uit de schoolkrant

In de verklarende woordenlijst vind je uitleg over in SURFkit gebruikte termen.

Woordenlijsttest De woordenlijst laat leraren ook toe de items van de ene woordenlijst naar de andere te exporteren naar de hoofdwoordenlijst binnen hetzelfde vak. Het punt op de omloopbaan van een komeet waar ze zich het kortst bij de zon bevindt. In de verklarende woordenlijst vind je uitleg over in SURFkit gebruikte termen. Een verwarmingsplaat om gistingsflessen op te zetten. Met de woordenlijst module kan een lijst met definities gemaakt en onderhouden worden, zoals een woordenboek.

Je kan met behulp van de HTML-editor ook afbeeldingen of formules aan een woordenlijstitem toevoegen. Het onderste deel van de diamant, onder de rondist. Een woordenlijst wordt vaak gebruikt om een lijst te maken met veel gestelde vragen. Hormonen Stoffen die in het lichaam bepaalde activiteiten regelen. Holisme Opvatting dat er een samenhang bestaat in het geheel die niet terug te vinden is in de onderdelen.

Het verschil tussen de boekwaarde van het aangekochte en het werkelijk betaalde bedrag bij overname of aankoop van een onderneming. Eentje komt links in de baarmoeder uit en eentje rechts. Duitse astronoom die de vier namen aan de Galile´sche manen van Jupiter gaf. De ontdekking gebeurde dank zij een instrument aan boord van de Explorer 1, de eerste succesvolle Amerikaanse satelliet. Het bloedstolsel kan zo groot worden dat het een bloedvat gedeeltelijk of geheel afsluit.

Op basis van zijn voorspelling ontdekte Galle Neptunus. Galileo was een uitgesproken aanhanger van de heliocentrische theorie van Copernicus. Ziekte van Kahler Multipel myeloom; een kwaadaardige woekering van plasmacellen in het beenmerg waardoor bot afbreekt en aanmaak van normale bloedcellen, zoals rode en witte bloedcellen wordt verhinderd. Je bent hetero als je verliefd wordt op iemand van het andere geslacht. De aarde die beschouwd wordt als een levend organisme waar biologische processen de omgeving stabiliseren. Organismen die meerdere voedingsstoffen kunnen verteren. Een oude aanduiding voor een sterk bovengistend bier. Prostaglandinen Prostaglandinen zijn lichaamseigen weefselhormonen die op veel plaatsen in het lichaam voorkomen.

Trombose spontane stolling van het bloed in de bloedvaten of in het hart. Een smaakafwijking ten gevolge van het oxydatieproces. Je kan dat tijdens het voorspel doen om de ander op te winden. De tegenovergestelde draairichting noemt men retrogarde. Dit is een andere naam voor zelfbevrediging of masturbatie. Een kleine opening die er vaak uitziet als een witte stip. Kraakbeen komt niet alleen voor in gewrichten maar ook in de oorschelpen, neus en luchtpijp. Je kan op die manier de ander ook een orgasme laten krijgen.

Advertenties