Ingangexamen.

Uit de schoolkrant

In belgie kan je ook je eerste jaar beginnen in biomedische en daarna naar het tweede jaar gaan opnieuw mits ingangexamen.

Vwo 1 Jaartest In belgie kan je ook je eerste jaar beginnen in biomedische en daarna naar het tweede jaar gaan opnieuw mits ingangexamen. Vroeger liep men al met een eenvoudig ringetje door een willekeurig lichaamsdeel. Geneeskunde studeren is niet een ambitie bij mij die snel over zal gaan, maar het is iets dat ik heel erg wil en ik ben bereid mezelf er serieus voor in te zetten. Onzin Ester, haha je kunt wel degelijk met je propedeuse naar de geneeskunde! Je komt gewoon in de loting terecht, en ja de kans dat je wordt toegelaten is klein, heel klein maar hij is er wel. Het probleem is juist dat ze ? havo heeft, maar toch een universitaire studie wil doen.

Trouwens, ik hoorde dat een HBO-p juist een hogere kans geeft om toegelaten te worden tot geneeskunde. Je kunt de informatie gebruiken voor je spreekbeurten en werkstukken. Dat is wat ik bedoelde, dus ook geen biologie als vooropleiding. Het is belangrijk dat je de plek waar de piercing zit goed verzorgt. Een 6,5-7 is immers wel een mooie gemiddelde op landelijk niveau lijkt mij.

Advertenties