Debiel.

Uit de schoolkrant

Ik hou van jou met hard en ziel, maar let niet op mij want ik ben debiel.

Messenger Op Schooltest Sommigen worden leraar, anderen gaan op natuurlijke wijze dood. Ik doe nooit mijn best in de klas, anders denken leraren dat ik ze voortrek. School is net een circus, ieder uur een andere clown. Leraren zijn net baby's, als ze geen aandacht krijgen gaan ze schreeuwen.

Kon ik maar in het weekend naar school, had ik tenminste 5 dagen vrij. De leraren kwamen uit het Westen, want de wijzen kwamen uit het Oosten. Hier staan voorbeelden van problemen en tips voor oplossingen. Dit geldt ook voor de consequenties voor leerlingen. Wat is het verschil tussen de Maffia en een middelbare school? De Maffia is georganiseerd. Toen God lag te slapen heeft de duivel de leraren geschapen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Vraag ook naar de soms vervelende ervaringen met Internet door uw leerlingen. Druk, druk, druk, je kunt die school er bijna niet meer bij hebben tegenwoordig. Al is je leraar nog zo snel, de baksteen achterhaalt hem wel. School is net een WC, ieder uur een andere zeikerd.

Advertenties