Nascholing.

Uit de schoolkrant

Ik ben docent Nederlands als Vreemde Taal en heb behoefte aan nascholing.

Cursus Nederlandstest De Taalunie organiseert iedere zomer de zomercursussen in Zeist, Hasselt en Gent. In deze lessen volgen praktische opdrachten na theoretische uitleg. Ik ben docent Nederlands als Vreemde Taal en heb behoefte aan nascholing. Als u zelf twijfels hebt over uw niveau, kunt u dit met de docent bespreken. Taalgids Learn OnlineJe vindt hier uitleg van de Nederlandse spelling en grammatica met veel duidelijke voorbeelden. Wat een Taal! Wekelijks radio-halfuurtje over taal.

Nederlands is de officiŽle taal in Nederland, Vlaanderen en Suriname. NedWebOnline-informatie voor de neerlandistiek van de Nederlandistik in Wenen. Je vindt de afdeling Nederlandse Taal en Cultuur op de 7e verdieping van het Erasmusgebouw. Teksten, Grammatica, Spelling, Stijl, Schrijven en Spreken.

Voor propedeuse studenten met een buitenlandse achtergrond en propedeuse studenten waarvoor Nederlands niet de moedertaal is. Europese Talencertificaten omvatten een geÔntegreerd leerplan en een testformaat. Geschiedenis van de Nederlandse taalVan Het Gotisch en Oudnederlands tot het Poldernederlands. Op deze avonden zijn er ook extra spreekuren van 18. Het Certificaat Nederlands als Vreemde Taal is bedoeld voor studenten die in het buitenland Nederlands studeren.

Advertenties