Hebben.

Uit de schoolkrant

Hij is gewoon iemand die genoeg Spaans kent opdat jij er wat aan zou hebben.

Leraar Spaanstest Documenten die maar langs een kant bedrukt zijn, mag je aan mij geven. Natuurlijk is het lesrooster speciaal aangepast aan cursisten met een drukke agenda. Dit resulteert in een intensieve, gepersonaliseerde maar eveneens budgetvriendelijke formule.

Ook de grammatica wordt zoveel mogelijk via de conversatie aangeleerd, tenzij er een specifieke vraag is naar het schriftelijk taalgebruik. Dit houdt ook in dat, als men niet aanwezig kan zijn tijdens een groepsles, men deze les zelf kan herhalen. Tijdens de lesse'n wordt de aandacht vooral op de conversatie gelegd. Wat kan ik nog gebruiken in de tuin, de keuken, op kantoor,. Tijdens de lessen wordt de aandacht vooral op de conversatie gelegd! Ook de grammatica wordt zoveel mogelijk via de conversatie aangeleerd! tenzij er een specifieke vraag is naar het schrifelijk taalgebruik. En omdat er maar twee of drie cursisten zijn, is het zeer eenvoudig het tijdschema aan ieders wensen aan te passen.

Misschien willen andere Letsers wel komen barbecuen in mijn tuin of zijn spullen die ik niet meer nodig heb ze wel stropkes waard. Denk aan je huidige en vroegere bezigheden, hobby's, interesses. Je kan er zelfs bewust voor kiezen je beroepsbezigheden gescheiden te houden van je aanbod in je Letsgroep. Tijdens onze groepscursussen leert u snel en voordelig een nieuwe taal en profiteert u van alle voordelen die onze wereldberoemde berlitzmethode biedt. Ook ik had graag het volledig programma ontvangen voor Ecuador. Wij organiseren geregeld cursusreeksen voor kleinere groepen.

Advertenties