Opleidingen.

Uit de schoolkrant

Hier vindt u informatie over de Academie en haar opleidingen.

Opleiding Natuurgeneeskundetest Met oa een één jarige opleiding homeopathie voor verloskundigen in Amersfoort. Praktijk voor integrale en alternatieve therapieën in Amsterdam. Je kan op onze school terecht voor opleidingen en cursussen i. De stagekliniek staat garant voor behandelingen op hoog niveau. Hier vindt u informatie over de Academie en haar opleidingen. Thomas heeft zowel een praktijk voor Klassieke Homeopathie aan huis in Montfoort als een praktijk in De Meern.

De natuurgeneeskunde is een allround geneeskunde die de totale mens en dier behandelt. Dit prikbord is bedoeld voor aanhangers van alternatieve geneeswijzen met als doel met elkaar eigen ervaringen te delen. Keuze voor natuurlijke geneeswijzen is tevens een keuze voor een bepaalde levenswijze. Bij een klein aantal adressen wordt deze geplaatst op basis van postcode. Reflexzonetherapie verdeeld het lichaam in 10 verticale zones, die van de tenen naar het hoofd en via het hoofd naar de vingers lopen. De nieuwste ontwikkelingen worden aangewend op aloude geneeswijzen toe te passen. De stip op de plattegrond wordt in de meeste gevallen juist geplaatst. Mogelijkheid tot aansluiting bij beroepsvereniging.

Leer alles over natuurlijke geneeswijzen nu 11 dagen op proef. Consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Wij danken onze studenten voor het gestelde vertrouwen.

Advertenties