Meerkeuzevragen.

Uit de schoolkrant

Het examen is schriftelijk en bestaat uit een vragenlijst met meerkeuzevragen.

Examen Antwoordentest Het examen is schriftelijk en bestaat uit een vragenlijst met meerkeuzevragen. De aanvraag mag reeds vanaf de leeftijd van 17 jaar worden gedaan. Bijhorende cd-rom bevat voorbeelden van examenvragen met oplossingen. De ganse opzet van de basisvergunning wordt niet in vraag gesteld door het BIPT.

Ook onvolledige dossiers worden automatisch verwezen naar het volgende examen. Het Stuurbrevet is echter slechts geldig vanaf de dag waarop de aanvrager 18 jaar wordt. Het examen voor de basisvergunning bestaat uit 25 vragen, waarvan er minstens 18 dienen correct beantwoord te zijn om te slagen. De diensttijd aan boord wordt opgetekend in een dienstboekje data, effectief gepresteerde uren, afgelegde trajecten, .

In het examenlokaal dat 15 PC's telt zijn er 12 voorzien om examens af te leggen 2 worden steeds in reserve gehouden en 1 is voorbehouden voor Dhr. Wat is een fasmidevector? Licht zijn voornaamste kenmerken toe. Bent u te laat, dan neemt u deel aan het daaropvolgende examen. Beperkt Stuurbrevet = Klein Vaarbewijs I, Algemeen Stuurbrevet = Klein Vaarbewijs II. Om te slagen in het HAREC-examen dienen 22 vragen correct te zijn beantwoord.

Advertenties