School-mode-hypes

Uit de schoolkrant

En aan school-mode-hypes heb ik eigenlijk nooit meegedaan.

School Uniformstest En aan school-mode-hypes heb ik eigenlijk nooit meegedaan. Stel je wilt uitgaan en moet uit deze dingen kiezen. Natuurlijk komt er af en toe is iets nieuws bij ma das dan omdak da mooi vind en niet omdat er een nieuw schooljaar begint. Mijn kleedjes zijn dezelfde als vorig jaar en al die jaren daarvoor. Wanneer zal ik eens één minuut niet aan jou denken? Nu? Ik ging zitten en dacht één minuut niet aan jou.

Ik vraag me trouwens af wat Jezus van al die kruisen zou denken als ie terug moest komen op aarde. En persoonlijk vind ik zo'n botten echt afschuwelijk. Feel schreef Zijn die al niet passé? Dat was vorig jaar al vrij hip. Ik heb gewoon een nieuwe rugzak gekocht, want mijn schoudertas was helemaal afgeleefd. Maar zeggen dat de ene het mag en de andere niet, is discriminatie.

Die Jezus met zijn stomme kruisdood heeft niet goed nagedacht. Er moeten toch positievere symbolen te halen zijn uit z'n leven dan het kruis waaraan hij gestorven is. The Crowd brengt u 2 uur lang stevige rock en covers.

Advertenties