Doorstroomoptie

Uit de schoolkrant

Eerste bachelor Biologie doorstroomoptie naar Biochemie en Biotechnologie K.

Biologietest Begeleiding voor statistische analyse is ook voorzien. Af en toe worden zelfs geheel nieuwe defecten ontdekt. Een artikel vroege vogels over de sepia, snotolf, pijlinktvis, en het wenteltrapje. Het eerste jaar is nagenoeg gemeenschappelijk voor alle studenten. Ik heb iets gezien maar wat? Een vergelijk tussen Harders en Zeebaarzen. Deze brede vorming is een must om bij te kunnen blijven met de modernste ontwikkelingen in het vakgebied.

Vanaf het tweede jaar kies je voor een specifieke richting. In veel laboratoria is de klinisch-bioloog de vergunninghouder. De giftige Kruiskwal is één van de vele kwallen die voorkomen in de Oosterschelde. Wanneer over de veiligheid wordt gesproken, betreft dit ook de afvalstoffen. Derde bachelor Biochemie en Biotechnologie aan de KULeuven.

Dit 3de jaar bachelor is een overgangsjaar naar de masteropleidingen. Uitgebreide informatie over deze opleiding vind je ook in afdrukbare opleidingskaart pdf. Een artikel over de zoetwaterkwal Craspedacusta sowerbii.

Advertenties