Concentreren.

Uit de schoolkrant

Een korte training kan jonge kinderen helpen zich beter te concentreren.

Kinderen Trainingtest Open trainingenop een vaste tijd en dag mogen leden en niet-leden komen trainen, het plezier in hockeyen staat voorop. Als afsluiting ontvang je een certificaat van deelname. Het computerprogramma dat gebruikt is voor de aandachtstraining is hier te downloaden. Trimhockeyspeciaal voor ouders om de basis van hockey te leren en een partijtje te spelen. De overige modules zijn afhankelijk van de gekozen studierichting.

Maar ontwikkeling en erfelijkheid spelen net zo goed een rol. Tijdens het kamp kunnen hockey en niet hockey activiteiten plaatsvinden. Amerikaanse psychologen schrijven dat deze week in PNAS. Die beleving is onmiddellijk herkenbaar in de motoriek.

We raden u daarom aan om geruime tijd van te voren minimaal 2 maanden, bij voorkeur 4 maanden van te voren uw aanvraag bij ons in te dienen. De voorlichting is bedoeld als eerste opstap om daarna zelf met het onderwerp veilig internet aan de slag te gaan, zowel de ouders thuis, als de leerkrachten op school. Een belangrijk uitgangspunt binnen coaching is zelfsturing. Daarbij is het voor ons handig als u meerdere data als optie hebt. De voorlichting wordt gegeven aan de hand van een interactieve basispresentatie van anderhalf uur.

Advertenties