Hbo-opleiding

Uit de schoolkrant

Een hbo-opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen geeft je de .

Hbo Cursustest Een post-hbo-opleiding volgt u aan de Hogeschool van Arnhem en . Hogeschool, de Hogeschool Utrecht en Fontys Hogescholen. In de hbo-opleiding Informatica leer je software en informatiesystemen ontwikkelen. Begin jij met je studie communicatie? Hier vind je alle informatie die je de komende jaren nodig hebt. Kan ik met mijn hbo-opleiding instromen?Om toegelaten te kunnen worden tot een schakelprogramma moet je hbo-opleiding aan de ingangseisen voldoen. Verder dien je te beschikken over de vereiste voorkennis.

Een hbo-opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen geeft je de . Elke hogeschool biedt slechts bepaalde specialisaties. Aan een flink aantal Hogescholen kan je de hbo-opleiding Communicatie volgen. Je gaat meteen in het begin aan de slag met concrete opdrachten. Je kunt de hbo-opleiding Informatica voltijd, deeltijd of duaal volgen bij dertien hogescholen.

Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. In het studieprogramma kun je precies zien welke modulen je de komende drie jaar tegenkomt. CommerciŽle Dienstverlening geeft de beste aansluiting. Deze opleiding focust op de interactie tussen de mens en de computer.

Advertenties