Gespecialiseerde

Uit de schoolkrant

Dolmen Education Center geeft sinds meer dan 15 jaar gespecialiseerde ICT-trainingen.

Ict Trainingentest Jaarlijks worden het opleidingsbeleid en de bestedingen aan ICT-opleidingen van middelgrote en grote organisaties geregistreerd. Ook op open sessies luistert de trainer naar uw specifieke vraag. Daarom verlopen onze open opleidingen in kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers en vertrekken we van heel concrete en breed toepasbare voorbeelden. De grootste uitdaging voor GIM-trainers? Zo exact mogelijk inspelen op wat u nodig hebt. Kiest u voor een maatopleiding? Dan sluiten we nog dichter aan bij uw dagelijks werk.

Onze open cursuskalender is een begrip geworden en de opleidingen zijn uitgegroeid tot een echte ontmoetingsplaats voor vakgenoten. Dan zit de lesgever naast u aan het klavier en toont hij u heel concreet de weg uit elke situatie waarin u vastloopt. Onze opleiders bouwen de training op rond de geografische gegevens die uw organisatie gebruikt.

Op een open opleiding leert u werken met kaartgegevens die nietde uwe zijn. Terug op kantoor maakt u de vertaling naar uw concrete situatie. Past ze in de context? Dan krijgt u meteen antwoord.

Advertenties