Vergemakkelijkt

Uit de schoolkrant

Dit vergemakkelijkt het schrijven van je stageverslag.

Stageverslagtest Dit vergemakkelijkt het schrijven van je stageverslag. Je wordt meer waard voor het bedrijf, doordat je ervaring hebt en dergelijke. Het stageverslag geeft een rapportage van de stageopdracht en een kritische beschouwing van het eigen functioneren.

Illustratie voor bij het artikel over een mevrouw die in een restaurant vandaar de vork, servet en kaarsje een voorwandinfarct iets met het hart krijgt. Ik heb de mijne inmiddels ook nog weer aangepast, zoals haar en hartje dat ontbreekt achter het glas bij de rode bosvruchten en ook bij de paaldans smootie klopt er ook iets niet met het glas tip van Dimi. Gisteren heb ik al wat foto's genomen mbt 2 van de 4 elementen en wat ideetjes bedacht hiervoor. Inmiddels heb ik al verschillende varianten gemaakt van de vis in de 4 elementen. Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Hoe hoog de vergoeding wordt, hangt van een aantal factoren af.

Een versie van mij als blij gestorven dode en een 2de versie van mij als depressieveling. Het adres waar ik stage heb gelopen, heb ik door middel van een telefoonboek gevonden. Ik heb de Dierenkliniek eerst een brief gestuurd en vervolgens na ongeveer een week opgebeld, met de vraag of ze mijn brief hadden ontvangen en of ik dus stage kon lopen.

Advertenties