Bestaat

Uit de schoolkrant

Dit jaar bestaat de school 40 Jaar! schrijf je in voor de Reunie op 23.

Reunie Basisschooltest Dit jaar bestaat de school 40 Jaar! schrijf je in voor de Reunie op 23. Ik had graag mijn oudleerlingen weer eens willen ontmoeten, en mijn 4 poeziealbum boekjes willen laten zien. Wat ontzettend jammer dat ik niet wist dat er een reunie van school 8 was. Ik zou het leuk vinden om te horen hoe het met oud klasgenoten van me gaat. Reunie Anne Frank School Hengelo ov 5e klas schooljaar 1980.

Mocht ik eerdaags nog een leuke foto tegenkomen, zal ik hem sturen. Als dat zo is reageer dan op mijn oproepje en mischien hebben we wel bij elkaar in de klas gez. Ze vindt het leuk als er oud leerlingen komen op de receptie. Heb jij bij Corine, Sonja en Rita in de klas gezeten? Meld je dan aan .

Klassefoto 5e klas Anne Frank School Hengelo overijssel twente. Bas heeft zich afgemeld maar zegt het enorm jammer te vinden er niet bij te kunnen zijn. Juf Nel van Milaan gaat vrijdag de 19e januari de school officieel verlaten. Ik heb nog twee foto's toegevoegd aan het album, waaronder de reŁnie van 1986. Nu is het wachten tot juf Liesbeth de foto's naar me opstuurt.

Advertenties