Binnendienst

Uit de schoolkrant

Deze stagiair werk in de binnendienst op ons kantoor in Bussum.

Medewerkster School Bussumtest Dit prachtige verhaal speelt zich af in de joodse gemeenschap van Antwerpen in de jaren '70 en verhaalt over een joodse filosofiestudente die als kinderoppas bij een chassidisch gezin werkt en daar in aanraking komt met het antisemitisme. Diegenen, die ongeveer vier jaar Engels hebben gevolgd kunnen hieraan deelnemen. Heeft een verzorgd uiterlijk en uitstekende omgangs vormen. Dit is een conversatiecursus met aandacht voor grammatica. Vertaaloefeningen vormen geen onderdeel van deze methodes.

De Reggio Emilia-benadering bij de educatie van jonge kinderen. UruzganLees alles over de missie naar Afghanistan, over de gevaren en de politieke besluitvorming. Toen ik buiten aan het spelen was zag ik rode roosjes. Uit de Litterarische Fantasien en Kritieken van Cd. De provincie Noord-Holland wil graag uw mening weten over de gemeentelijke herindeling in de Gooi en Vechtstreek.

Merkwaardig is zijn bijzondere belangstelling geweest voor het detective-verhaal, waarover hij lezingen heeft gehouden en waarover in de Nieuwe Taalgids van zijn hand een opstel is verschenen. Dat is de kunst! Over kunstenaars, kunst en kinderen. Swakhoven, Mopjes in het Arabisch en het Nederlands. Kandidaat-premier Wouter Bos lijkt de verkiezingen nu al te hebben verloren. Wij bieden stagiares de mogelijkheid werk ervaring op te doen. Member of Committee for Primary Education of the Dutch Language Union.

Advertenties