Officieel

Uit de schoolkrant

Deze nieuwe officieel branche erkende opleiding leidt op tot niveau 4.

Voetverzorging Opleidingtest Deze nieuwe officieel branche erkende opleiding leidt op tot niveau 4. Tevens kunt u bij mij terecht voor de aanschaf van deze verschillende produckten bv. Praktijk lessen voetverzorging, behandeling van alle uitwendige voetexcresenties zoals eelt, likdoorns, nagelafwijkingen etc. De extra vakken en de stage zijn gewenst voor een goede praktijkvoering.

Lichte conditie-massage van de voet en het been, alsmede voetgymnastiek. Alle voetennieuwtjes, nieuwe ontwikkelingen en voetentips vermeld ik in deze brief. Denk aan vakken als administratie, inkoop, verkoop en marketing. Je verzorgt de huid, brengt make-up aan en masseert gezicht en lichaam. Een module waarin vooral de praktijk aangeleerd wordt, zoals de behandeling van de nagel en de nagelomgeving, likdoorn en eelt verwijderen, wondverzorging, drukvrij leggen en adviseren met theoretische ondersteuning.

Deze praktijkvakken worden met theorie ondersteund. Ongeveer 2 keer per jaar maak ik een nieuwsbrief voor mijn klanten. Onze leraressen zijn gemachtigd examinatrices van het K. In mijn praktijk maak ik gebruik van biologische produkten.

Advertenties